A Berek-Thermál-ban 4 db saját termál vizes dézsával rendelkező apartmannal, parkolóval várjuk kedves vendégeinket:

1-es apartman: 35 m2-es lakás, melyben 2-4 főnek biztosítunk kényelmes szálláslehetőséget.

A lakásban egy 2 fős hálószoba és egy nappali található, ahol a kanapét kinyitva, akár összesen  4 ember is kényelmesen elfér.  Az apartman felszerelt konyhával, fürdőszobával, valamint teraszán saját termálvizes dézsával rendelkezik! Így a víz gyógyító és kellemes erejét akár az apartmanod teraszán is élvezheted barátaiddal!  Vendégeink kényelméről klíma berendezés, LED tv, és ingyenes Wi-Fi gondoskodik.

Ár: 34.000 Ft 38.000 Ft

2-es apartman: 40 m2-es lakás, ahol 4 főnek biztosítunk kényelmes szálláslehetőséget.

A lakásban kettő 2 fős hálószoba és egy társalgó található.  Az apartman felszerelt konyhával, fürdőszobával, valamint teraszán saját termálvizes dézsával rendelkezik! Így a víz gyógyító és kellemes erejét akár az apartmanod teraszán is élvezheted barátaiddal!  Vendégeink kényelméről klíma berendezés, LED tv, és ingyenes Wi-Fi gondoskodik.

Ár: 46.000 Ft

3-es apartman: 35 m2-es lakás, melyben 2-4 főnek biztosítunk kényelmes szálláslehetőséget.

A lakásban egy 2 fős hálószoba és egy nappali található, ahol a kanapét kinyitva, akár összesen  4 ember is kényelmesen elfér.  Az apartman felszerelt konyhával, fürdőszobával, valamint teraszán saját termálvizes dézsával rendelkezik! Így a víz gyógyító és kellemes erejét akár az apartmanod teraszán is élvezheted barátaiddal!  Vendégeink kényelméről klíma berendezés, LED tv, és ingyenes Wi-Fi gondoskodik.

Ár: 34.000 Ft38.000 Ft

4-es apartman: 40 m2-es lakás, ahol 4 főnek biztosítunk kényelmes szálláslehetőséget.

A lakásban kettő darab 2 fős hálószoba és egy társalgó is található.  Az apartman felszerelt konyhával, fürdőszobával, valamint teraszán saját termálvizes dézsával rendelkezik! Így a víz gyógyító és kellemes erejét akár az apartmanod teraszán is élvezheted barátaiddal!  Vendégeink kényelméről klíma berendezés, LED tv, és ingyenes Wi-Fi gondoskodik.

Ár: 50.000 Ft